/*

7 Aug 2013

TONTON ONLINE - SETIA HUJUNG NYAWA 2 (RAYA)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Di Aidilfitri ini, TV3 menyajikan banyak cerita cerita yang 'SYOK' gituuu. Antaranya ialah Setia Hujung Nyawa 2 atau Setia Hujung Nyawa Raya. Banyak lagi cerita @ filem yang diterbitkan oleh TV3 pada Aidilfitri kali ini. Untuk melihat lebih lanjut tentang program di TV3 KLIK SINI!. Drama bersiri yang mencetuskan fenomena pada awal tahun ini. Serius mencetuskan fenomena woii ! Sana sini semua cerita tentang Setia Hujung Nyawa nih. Panas telinga aku dengaq. Maklumlah aku bukan peminat setia Drama. Aku pilih2 je Drama yang aku nak tengok.

Telefiem SHN yang menampilkan semula lakonan mantap Amar Asyraf, Nelydia Senrose dan Shah Iskandar ini akan mengisahkan tentang pasangan muda yang baru berkahwin, El dan Zain.

TONTON ONLINE - SETIA HUJUNG NYAWA RAYA
El sedang sarat mengandung cenderung untuk lebih sensitif dan mudah tersinggung. Malah sikap El juga menjadi semakin pemalas, Namun Zain hanya mampu bersabar biarpun dilayan seperti bibik.

Sudah seminggu Ramadan berlalu dan El hanya tidur sahaja, pelbagai cara Zain cuba memujuk El untuk aktif namun tidak berjaya. Selepas ibu bapa El dan Zain pergi menunaikan Umrah, Zain mengambil keputusan balik ke kampungnya. Dan krisis pun bermula.

Ketika berada di kampung, hubungan El dan Zain mula goyah setelah sepupu Zain, Maisarah muncul dalam kehidupan mereka. Zain sememangnya menyenangi perangai Maisarah yang kelakar sehingga membuatkan El cemburu dan mengurung diri di dalam bilik.

Jangan ketinggalan menyaksikan Setia Hujung Nyawa Raya pada malam pertama Raya, pukul 9.15 malam hanya di TV3.

No comments:

Post a Comment