/*

24 Nov 2013

Aktiviti Paranormal ?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

http://4.bp.blogspot.com/__ROP5h8snXQ/TQdvyDeSa8I/AAAAAAAAA7E/l2qQ7DuzSKM/s1600/Hantu%2BKak%2BLimah%2BBalik%2BRumah%2B3.jpg 

Aktiviti Paranormal ni biasanya aku tengok di TV7 rancangan Seekers. Memang menyeramkan walaupun takde kewujudan makhluk makhluk yang menyeramkan ni. Rancangan tu akan menjemput satu artis untuk bersama sama menyiasat. Memang hati kering lah artis yang berani tu . Aku respecttt!

Yang seramnya, seorang artis menjemput akan ditinggalkan seorang diri di tempat yang dikatakan 'berhantu'. Artis itu hanya ditinggalkan dengan gadget gadget seperti camera. Woooo. Memang seram lahh. Kalau dua orang boleh tahan. Orang yang lemah semangat + lemah iman tak boleh join mende cennggina. Kene histeria baru tahu. HAHAHAHA

Bagi aku, tak payah kot nak buat siasatan pasal menda yang tak berfaedah ni. Secara tak langsung, lu orang menakutkan orang yang menonton. Tak hairanlah , kalau budak budak sekarang ni lebih takut dengan hantu daripada yang Maha Esa. Ini daripada pandangan aku. Jangan marah kepada peminat Aktiviti Paranormal..

Sesiapa yang berminat dengan Aktiviti Paranormal boleh lah menjenguk ke page Wujud (Panaromal Team) . Kat page tu lu orang boleh tengok hantu hantu , cerita hantu , semua ada lah.

No comments:

Post a Comment