/*

21 Nov 2013

Buat duit dengan RedDelima.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!


Home


Pasti semua inginkan duit dengan mudah kan? Duit sekarang ni merupakan aset paling penting dalam kehidupan. Tiada duit , siapalah kita ini. Orang sekarang berkawan pun kerana duit. Sampaikan berkahwin pun kerana duit. MasyaAllah.

BUAT DUIT DENGAN INTERNET

Jadi, aku ingin memperkenalkan RedDelima.Com iaitu sebuah website yang menjual barangan seperti baju , Handbag , Wallet , Scarf dan berbagai bagai jenis barangan. Tetapi, dengan RedDelima.Com kita dapat menjana duit melaluinya. 

Macam mana? Sekejap lagi saya akan terangkan. Ia berfungsi sebagai Affiliates
APA ITU AFFILIATES ? Baca SINI.

Dah faham kan? Ia terbahagi kepada dua iaitu Pay Per Sale dan Pay Per Click. Bagi PPS kita harus menjual barangan RedDelima.Com melalui link yang diberi. Komisyen akan diberi bagi setiap barangan yang dijual. Untuk PPC pula , konsep sama macam 8Share tetapi ianya hanya ada satu link sahaja. Ini lebih menyenangkan lagi.

Tapi perlu aku ingatkan jangan sesekali menggunakan teknik fraud click. Jangan suruh sesiapa click! Setiap yang klik kita akan dapat RM0.03. Try bayangkan
Sehari - RM0.03 x 100 = RM3
Seminggu - RM0.03 x 700 = RM21
Sebulan - RM0.03 x 3000 = RM90 

KAYA! KAYA! KAYA! KAYA! 

TUTORIAL BUAT DUIT DENGAN RedDelima.Com

1- Klik SINI terlebih dahulu.

2- Seterusnya, klik My Account di atas sebelah kanan. 

3- Selepas itu, bagi yang ada akaun Facebook boleh tekan Facebook Sign In. Bagi yang ada Twittter, Klik Twitter Sign In. Anda juga boleh Sign in dengan Google. 


4. Selepas Sign In, akan keluar paparan macam ni. So, lepas tu Klik dekat Affialiates seperti yang aku tandakan di gambar atas.

5- Jika dah keluar , korang scroll kat bawah sekali. Dan ada satu icon  . KLIK situ. Jangan disini. Disini hanya gambar sahaja.


6. Isikan semua yang ada disitu. Bila dah isi. Klik SAVE !


7. Dah Berjaya! Klik Banners & Links untuk mengambil code banner dan links untuk dipromosi di blog. 


Sekarang anda boleh menjana duit dengan RedDelima.Com. Apa apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen. :')


Bukti pembayaran dari RedDelima.Com kepada aku :


No comments:

Post a Comment