/*

19 Nov 2013

Simple GA - 3D Puzzle

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Boleh KLIK gambar atas jika berminat dengan Hadiah tu :-) 

Secara jujurnya, aku tak pernah lagi tengok menatang ni sebelum ni. Pestaim kot tengok. Naseb baik Bro MarQis ada share tentang mende ni. Kalau tak buat , dah ketinggalan zaman dah aku ni. Hehehe , Serius mende alah ni COOL. Kalau ade kat tempat aku, dah lame aku simpan buat koleksi. 

Aku harap dapat sangat 3D Puzzle ini !

7 comments:

  1. nak menang jugak la benda 3D ni,,,

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya , adeh xsempat lg nak join ga abg lan ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqtq. due date lambat lg kak qaseh . bleh je nak join .

      Delete
  3. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete