/*

21 Nov 2013

Villa Nabila akan difilemkan ?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!


Keratan akhbar ini aku ambik dari Berita Harian. Mungkin betul dan mungkin sangkaan ini hanya khabar angin sahaja. Kalau dibuat filem pun okay. Tapi janganlah jadi macam Highland Tower. Memalukan Industri perfileman Malaysia sahaja. Pihak produksi juga harus merancang filem ini dengan teliti supaya filem ini menarik :)


Selain itu, Berita Harian juga sempat bermalam di Villa Nabila untuk merungkai segala misteri dan melihat sendiri apa yang akan berlaku jika bermalam disitu. Tetapi malangnya, tidak ada apa-apa yang kelihatan sepanjang pihak Berita Harian bermalam di Villa Nabila. Yang ada hanyalah bau kapur barus. Kapur barus tu kapur untuk memandikan mayat

http://www.faizalfredley.com/wp-content/uploads/2013/11/villa-nabila.jpg

Filem Villa Nabila
Untuk mengetahui tentang filem ini , kita tunggu dari pihak MIG. Bagi aku, kalau buat lagi menarik. Seperti yang aku cakapkan , pihak produksi harus berfikir untuk menjadikan filem ini menarik.

5 comments:

  1. Hehe. David Teoh ni ada je idea dia nak buat duit kan.

    ReplyDelete
  2. aduhhh naseblah .. dia fikir duit sahaja :)

    ReplyDelete
  3. asal benda hot je amek buat cerita , asal cerita hot n glemer je amek jadikan artis .. kualiti tah pape huwaa2.. hope trbaik la .. kikiki

    ReplyDelete
  4. Kalau nak 'untung' mesti berebut2 org nak filemkan :)

    ReplyDelete