/*

11 Dec 2013

Kisah seorang Blogger Sepenuh Masa :'(

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Anda cuba baca dan hayati apa yang diupdate oleh seorang Fulltime Blogger. Aku sebak selepas membaca statement ini :'( Nampak je mudah jadi blogger ini, tetapi hakikatnya memang perlukan kesabaran dan pengorbanan.

Kredit : www.hasrulhassan.com

6 comments:

  1. Smbil2 jd blogger kena la ada sumber lain utk backup... rezeki Allah ade jer kat mana2... kena usaha, rajin dan bijak cr peluang. Itu jer... hehehhe... juz pendapat

    ReplyDelete
  2. Blogger boleh jadi kerjaya.. Tapi kena ada kerjaya lain yang hadir bersama samanya.. Tu pendapat muja laa

    ReplyDelete
  3. Tak semua seperti yang kita gambarkan.

    Nampak macam best je jadi artis. tapi realitinya artis sendiri terpaksa jaja diri untuk cari makan.

    Nampak macam best je jadi doktor. tapi realitinya ramai doktor terpaksa buat part time dekat tempat lain.

    Nampak macam best je jadi cikgu. tapi realitinya ramai cikgu join MLM dan buat business sendiri.

    Nampak macam best je jadi business man. tapi realitinya duit dalam akaun pun negatif setiap bulan.

    ReplyDelete
  4. Samalah sokong, rezeki di tangan Allah. Bukan hak kita utk menentukan jalan rezeki. :-) studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. proses yang perlu dilalui sebelum berjaya dan mudahan semua berjaya harungi.

    ReplyDelete