/*

22 Dec 2013

Sebenarnya, saya seorang guitarist

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!



Aku guitarist? Hancur lagu aku rase. Hahaha. Tapi, teringin juga nak belajaq bermain gitar dan menjadi guitarist. Syiokk kot kalau pandai. Mane lah tahu boleh join kumpulan rockers. ROCK YOOOWW !!!

Tapi kan, aku nak belaajr gitar tapi gitar pun x dak. Yang atas tu pun pinjam orang punye. Hahaha. Tapi aku ade rancang nak beli gitar. Sekarang tgh kira bajet lu. hahaha .. Siapa tahu nanti aku jadi macam "TEGAR". Biarlah suara sumbang pun. kahkahkahkah...

4 comments:

  1. aku dari dulu sampai sekarang fail main gitar sbab payah nak gerakkan jari. tapi aku boleh piano/keyboard :)

    ReplyDelete
  2. sama dengan hana. memang dari dulu nak belajar even basic sepatah haram pown tak tahu. haha tgu dah ada bajet memang terus beli gitar ! :D

    ReplyDelete