/*

31 Jan 2014

Go Xi Fa Cai To All

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Yes Sir!
Baru sempat nak update blog yang hodoh terbelangkalai selama sebulan.

Harini , 31 Januari. Semua pekerja ataupun penganggur cuti harini. Tak terkecuali pelajar pelajar yang malas turut bercuti. Inilah masa yang sesuai untuk aku tidur sepuasnya , online sepuasnya dan paling penting update sepuasnya!



Jadi, pada kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina dan Go Xi Fa Cai kepada yang menyambutnya. Pasti semalam dah ramai yang tak boleh tidur dek bunyi mercun. Tak apa lah. Yang penting kita hormat antara satu sama lain. Masa perayaan kita , kita pun ade main mercun jugak kan ? So sama adil. :)

14 Jan 2014

Salam Maulidur Rasul 1435 Hijr

Assalamualikum & Salam Sejahtera!

Dua minggu aku tinggalkan dunia blogging ini. Rasa macam 2 bulan kot. Hahaha. Nampak dak kesetiaan aku terhadap blog aku ini? Act, aku busy study, maklumlah tahun ni tahun aku akan menghadapi peperiksaan. Kena kurangkan online.


Tanggal 12 RabiulAwal merupakan tarikh Kelahiran Junjungan Besar Nabi Muhammad S.A.W. Jom kita berselawat kepadanya. Sesungguhnya besar fadhilatnya jika berselawat kepada Rasulullah :D

2 Jan 2014

New Year Promo : Aura Men Turbo Collagen Murah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Aura Men Turbo Collagen Murah | Auramen memberi lebih tenaga kepada mereka selalu letih atau penat. Auramen juga membantu kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kusam, bekas parut, warna kulit tak sekata atau ingin kulit cerah dan gebu auramen ada jawapannya.Kepada kaum Lelaki yang selalu pergi GYM aura menjuga dapat membantu membentuk otot-otot badan dengan cepat tetapi kena sentiasa workout anda akan rasai sendiri.


Kelebihan atau Fungsi Aura Men TURBO Collagen

✔ Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa.
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
✔ Membantu melancarkan peredaran darah.
✔ Mengatasi masalah prostat&saluran kencing.
✔ Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.

Cara Penggunaan Aura Men Turbo Collagen :

Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

Promosi Aura Men Turbo Collagen Sempena Tahun Baru :

RM140 dan Free Postage untuk seluruh negara!

Promosi ini sah sehingga 10 Januari 2014 dan mungkin akan dicepatkan jikalau cukup kuota. 

Berminat dengan AURAMEN TURBON COLLAGEN?

atau

SMS AURAMEN ke 
01119072099