/*

31 Jan 2014

Go Xi Fa Cai To All

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Yes Sir!
Baru sempat nak update blog yang hodoh terbelangkalai selama sebulan.

Harini , 31 Januari. Semua pekerja ataupun penganggur cuti harini. Tak terkecuali pelajar pelajar yang malas turut bercuti. Inilah masa yang sesuai untuk aku tidur sepuasnya , online sepuasnya dan paling penting update sepuasnya!



Jadi, pada kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina dan Go Xi Fa Cai kepada yang menyambutnya. Pasti semalam dah ramai yang tak boleh tidur dek bunyi mercun. Tak apa lah. Yang penting kita hormat antara satu sama lain. Masa perayaan kita , kita pun ade main mercun jugak kan ? So sama adil. :)

1 comment: