/*

15 Mar 2014

Keseteresan bermula esok.....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Lamanyee aku tak update belog ni!!! Serious , kekok gila nak menaip . Maklumlah aku ni bukanlah FULL TIME BLOGGER . Hanya blogger yang mempunyai masa yang terhad saje. (Sibuk mengalahkan menteri menteri) Actually, aku busy dengan study sekarang dan tahun ni juga aku berazam untuk kurang online.

Lu orang paham dak apa yang aku tulis tu? Lantak lah nak paham ke tak. Esok stress start kerana esok Peperiksaan pertama bagi tahun 2014. Tahun lepas takde ahh pulak exam pertama. Stress gilakkk! Banyak bende nak ingat dari pelajaran form 1 till form 3. Dah lah 2 tahun lepas belajar macam biawak je.

Tapi takpa , disebabkan awek aku yang cun ade aku berusaha untuk mencapai kegagahan kejayaan. Kalau tak ingat , aku ade sekeng plan , member kat depan belakang kiri kanan ade. Sharing is Caring katakannn. Lalalalala.

Lu orang tolong doakan aku supaya cepat nikah dapat jawab soalan tu dengan mudah :)

1 comment: