/*

5 Apr 2014

5 Entry MeleTOP di www.Denaihati.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!


Tajuk entry dah macam pengacara meleTOP menggantikan awek aku Neelofa dan Nabil. Hahaha. Kalau ade peluang suatu hari nanti apa salahnya kan? Lagi lagi berdua dengan Neelofa. Pehh! By the way, aku baru je balik dari menghantar kakak aku ke PLKN. *macam laa ade orang nak tahu!!*

www.Denaihati.com ! Tidak perlu kot untuk aku memperkenalkan blog ini. Lu orang semua dah tahu kan. Tak perlu membazir masa untuk taip panjang-panjang. Blog ini blog yang telah memenangi banyak ANUGERAH. Antaranya ialah ;
  • Best Of  Best Blog 2012
  • Most Creative Blog 2013
  • Best Personal Blog 2013
Dan baru-baru ini , beliau telah merangkul anugerah The Best Micro Blog 2014 melalui Instagramnya instagram.com/denaihati . Sekalung tahniah kerana memenangi banyak anugerah dan blog beliau sangat layak memenangi Anugerah-Anugerah ini. Terima kasih kepada juri anugerah kerana BIJAK memilih :)

Aku nak berkongsi dengan semua mengenai 5 entry yang paling MeleTOP di www.Denaihati.com sepanjang 2012 hingga 2014. MeleTOP disini ialah entry yang paing banyak disebarkan. Memang betul , semua entry di blog www.Denaihati.com MeleTOP kebabomm!



5 Entry MeleTOP di www.Denaihati.com

Sebuah entry yang sangat berguna untuk ibu bapa dan yang paling penting untuk PEROKOK. Ada satu video di entry itu untuk anda wahai si PEROKOK!

Terdapat hukum Aqiqah yang dijelaskan di entry itu dan cara untuk Aqiqah dengan mudah bersama eQurban.com. Sedikit penerangan tentang eQurban.com ; 
eQurban Resources sebuah syarikat peneraju qurban dan aqiqah di Kemboja menyediakan package Aqiqah Ramadan dengan harga yang sangat berpatutan iaitu RM250 untuk satu bahagian lembu dan RM550 untuk seekor kambing.

Menyemak Saman kini lebih mudah dan entry ini telah memberitahu cara untuk semak saman AES Online. Entry ini juga telah berada di first page google dengan keyword "semak saman AES" dan memang tidak dinafikan trafik di blog ini massyukkk!

Di Malaysia, rakyatnya suka makan di Hotel dan Restoran. Lagi-lagi pada bulan Ramadhan. Jadi, entry ini menghidangkan tempat-tempat yang sedap untuk dinikmati.

Entry yang paling meleTOP sepanjang 2012-2014. Entry yang mengongsi waktu imsak dan berbuka puasa. Sebanyak 9,400 yang menyebarkan artikel ini.

Memang susah untuk menandingi bilangan penge"share" entry di blog www.Denaihati.com. Entry yang sangat bermanfaat dan memberi faedah untuk orang ramai. Semoga mendapat ganjaran daripada Allah. Inilah kerja yang mudah untuk mendapatkan pahala. Yang penting niat tu. Jangan nak share entry semata mata kejar duit , trafik , femes dan macam-macam lagilah. 

Aku menjadikan www.Denaihati.com sebagai  "otai" kerana berbagai-bagai kita boleh dapat melaluinya. Selain dapat tips blogging kita juga dapat cara untuk membuat amal kepada orang lain :)


3 comments:

  1. boleh try buat ni blogpost pasal 5 entri popular blog denaihati
    cam menarik

    ReplyDelete
  2. Banyak pencapaian yang dilakukan oleh Denaihati. Semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. anda di tag http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/04/ga-abg-stalker-2014.html......that good info

    ReplyDelete