/*

27 Apr 2014

Nikko Placenta White Rahsia Wanita Anggun dan Menawan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Wanita Anggun dan Menawan? Wanita mana yang takmau menjadi seorang yang anggun lagi menawan kan? dannn. Lelaki mana yang takmau wanita yang cenggini kan? Hehehee. Memang fitrah macam ni pun. Walau bagaimanapun, Memang susah nak jadi "perfect" di mata manusia ni. Semua tak kene je. Kalau cantik dikatakan pakai "susuk" , kalau hodoh je bla.. bla.. bla... .

Kita ketepikan pasal ni. Kalau nak ulas kene next entry. Hahaha.

Cepat jawab nak!!!
Wanita yang cantik dan anggun ni memang ade rahsia. WAJIB ADA! Kalau takde tu memang tipu lah. Lainlah macam Emma Maembong ni . Meme comey yak kecik lagi. (Memang cantik dari kecil lagi) Jadi, korang yang nak cantik ni kene pandai-pandai korek rahsia wanita-wanita yang cantik tu. Jangan pi bomoh sudahh!

Selepas aku menganalisis data-data *cehh* , aku mendapati bahawa Rahsia Wanita Anggun dan Menawan ialah dengan Nikko Placenta White.


Apa itu Nikko Placenta White?
Nikko Placenta White ialah sejenis supplement ataupun makanan tambahan untuk wanita yang ingin tampil lebih cantik dan anggun seperti Emma Maembong. Produk ini baru sahaja dilancarkan pada tahun ini dan laris dijual dimana-mana tempat. Produk ini mendapat sambutan hangat daripada wanita-wanita dan bukannya dari maknyah-maknyah.


Nikko Placenta White mengandungi ;
1. Glutathione & Collagen yang menjadikan kulit putih & gebu
2. Vitamin C berfungsi untuk mencegah jerawat, baiki kulit berparut
3. Protein Salmon Placenta yang mana protein dalaman ikan salmon,bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus.


Status Halal Nikko Placenta White
Jangan risau wahai Cik Harimau. Nikko Placenta White tidak mengandungi bahan terlarang seperti dadah. Produk ini telahpun lulus ujian Makmal dan sekarang menunggu sijil dari KKM (yang mana ia mengambil masa 5 hingga 6 bulan). Ia juga dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP serta HALAL. Jadi, anda boleh mengambil produk ini tanpa rasa was-was. 


Perisa Placenta White
Nikko Placenta White berperisa Strawberry yang sangat lazat. Ianya bukanlah seperti ubat-ubat yang pahit itu. Ianya hanya seperti gula-gula. Pasti anda rasa nak lagi , kalau dah try sekali. Hihihi :3


Cara Pengambilan Placenta White
Boleh dihisap atau telan. 
1 botol adalah untuk penggunaan 1 bulan.
Cuma perlu makan 1 biji selepas sarapan dan 1 biji selepas makan malam.



Boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang sedang haid.  Tiada pantang yang menyusahkan. Cuma perlu kurangkan kafein dan banyakkan minum air kosong.


Testimoni daripada Pengguna
Walaupun produk ini masih baru dalam pasaran, namun terdapat banyak testimoni yang terbaik daripada pengguna Nikko Placenta White. Memang sah produk ini merupakan rahsia wanita anggun dan menawan.

Contest Placenta White By Nikko





Harga Produk sebotol untuk semenanjung rm90.00
Harga Produk sebotol untuk sabah dan sarawak rm95.00

Bagaimana untuk order?
Anda boleh layari laman sosial rasmi Nikko Placenta White 
Website Placenta White By Nikko
No.tel 013-3633 244
Fanpage Placenta White By Nikko
Instagram : Placenta_White
ATAU

Dapatkan dengan agen atau pengedar yang berdekatan. Anda boleh Cash On Delivery dengan mereka. Maklumat agen/pengedar tertera dibawah :

✔ KL & SELANGOR
----------------
Izan ezrina ( Gombak ) - 0126544475
Ezzatul Syima ( Ampang ) - 0123626737.

✔ MELAKA
--------
Masliza ( Tmn permatang pasir perdana ) - 01115020005

✔ PAHANG
---------
Yusmaziah ( Kuantan ) – 0169371509

✔ TERENGGANU
-------------
Sahiza ( Kuala TRG ) – 0148192604
Siti Munirah ( Dungun ) – 0175316765


Buit Duit dengan Nikko Placenta White 
Anda boleh menjana duit dengan menjadi agen atau stokis. Keuntungan untuk seunit ialah RM20. Kalau anda terjual produk ini sebanyak 5botol sehari, anda akan mendapat RM100! Cuba bayangkan kalau seminggu? sebulan? Tanpa Modal , Tanpa Simpan Stok!!

Berminat? Boleh hubungi atau SMS ke 013 3633 244.


Contest Placenta White By Nikko ini di anjurkan oleh :

dan ditaja oleh :
                                                               Placenta White By Nikko
                                                                    Farisya Anastasyia
                                                                        Farid Laham

1 comment: