/*

13 Feb 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
*Nak join. Klik Banner ^*

Hai! Hai! 

Lama dah tak update ini blog haaa. Mood semakin merudum untuk blogging sebab takde duit nak renew domain :( hahaaha. Terpaksaalah guna address http://galahpanjangg.blogspot.com . Takde rezeki lagi nak renew domain tapi takpelah kerana usaha tangga kejayaan. Hohoo :p

Aku bukan nak mengulas pasai mood aku yang jahanam ini . Aku nak gitauu korang yang aku niii memang kelaparan produk yang bernilai RM150 daripada online shopping yang tersohor iaitu Nile.Com.My . Sangar sangat dahagakan produk itu. HAHA! Macamlah aku ni orang paling miskin dalam dunia. 

Takdelah. Gurau je. Aku cuma cuba nasib je . Kalau dapat satu bonus untuk aku kerana masa ni tengah pokai nii . hahaha! Takdan nak bergaya sangat dah!

Kalau aku berpeluang salah seorang daripada 5 yang terpilih dapat memilih produk daripada Nile.com.my aku akan pilih produk :



RM94.34
RM44.90

RM51.94
RM25.90

RM51.94
RM25.90

RM103.88
RM24.20

Jumlah semua harga barangan yang aku pilih ialah :
RM44.90+RM25.90+RM25.90+RM24.20 
= RM120.90


Moga2 aku terpilih :) Dapatlah aku bergaya di Tahun Baru Cina nanti. Btw, Go Xi Fa Cai untuk semua warga kerja Nile.com.my serta semua yang menyambutnya :)