/*

21 Sep 2015

Bergaya sakan di Zmar Apparel Shoppe

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

 
Syira adalah pemilik blog Syira Lokman telah jadi vendor di Butik Zmar Apparel Shoppe sejak April 2015 yang lalu. Alhamdulillah...berniaga biasalah ada pasang surut but ni permulaan yang baik. :) i'm happy !
NAK RAYA DAH NI ! JOM SHOPPING ^_^

Telekung ni kainnya sangat best oke ! tak jarang, sejuk..and corak sangat lawa :D
paling best design kat bahagian muka, nampak kemas sangat !
macam-macam warna ada, pilih je nak mana di Zmar Apparel Shoppe !
serbuuu cepattt !



ada yang dah serbu butik Zmar Apparel Shoppe ke belum ??
Alaa..tak susah pun nak cari..dekat je dengan butik SBU..
sambil belajar, berblog..Syira nak cari duit sikit..mula jadi vendor dulu..
Rezeki Allah bagi kan :) kita usaha je..

Kalau korang nak tahu, di butik ni banyak lagi vendor lain juga tau !
tapi kalau pergi wajibbb beli koleksi by Syira Lokman ! 
wajib oke..
hehe..limited pieces tauuuu  :D semua dibawah harga RM100...dress pun RM79 je okeee ! 
Takde yg lebihhhh..syokkk kannn ? kalau tempat lain beratus-ratus..beli koleksi by Syira Lokman..semua berpatutan !

Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang  dijual di butik ini ialah :

  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • baju kurung lace
  • kurti blouse
  • telekung
  • songket blouse and many more :D



Shimmery bawal square ni keluaran exclusive by Syira Lokman tau !
korang takkan jumpa di mana-mana bawal sama macam ni..
tailormade and sangat selesa dipakai !
yang bestnya tudung ni..kalau korang pakai hari ni,lepas tu mesti nak kena gantung elok sebab esok or lusa nak pakai balik kan ? tapi tudung ni, korang tindih lah dengan beberapa helaian tudung yang lain, confirm bila pakai semula tanpa iron still mudah bentuk !
kalau memang siap pin tu, sarung je ! 
mudah and cepat tau !

Allah..nak cerita kelebihan bawal square ni banyak !
cuba dulu baru tauuu..hanya RM30 sahaja !

  • kain berkualiti
  • tak jarang
  • mudah bentuk
  • shimmery
  • pelbagai warna menarik
  • mudah iron dan tak mudah kedut
  • saiz 1m x 1m 
  • boleh dilabuhkan dan digayakan mengikut citarasa anda.


So jangan lupa singgah Butik Zmar Apparel Alam Avenue di Shah Alam !
banyak juga vendor lain di butik tu..
datang shopping and borong semua tudung and bajuu tauuu !
 Ada macam macam warna and
paling penting..
HARGA BERPATUTAN !

Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D
..nak rayaaa ni..cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D

Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di 
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !
Sambil tu boleh cuci mata tengok barangan vendor lain dan owner butik tu sendiri :D


Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:

14 comments:

  1. aww.. lawa je baju2 dalam tu. nnt sy jnguk insta awk :)

    ReplyDelete
  2. Dah tengok koleksi baju2 di Zmar , SANTEK!! kalau ade bajet nanti , bolehlah bergaya sakan di Zmar..

    ReplyDelete
  3. Nice entry ! Tentu kaum hawa berebut nak shopping kat online shop tu kan?

    ReplyDelete
  4. macam best je sopping kat sini...

    ReplyDelete
  5. ada baju baru di zmar tauuu..boleh search ig syira lokman dan zmar apparel shoppe :)

    ReplyDelete
  6. wah baju cantik2.....lama x beli online skrg ni

    ReplyDelete

  7. jemput join GA yanie :)

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie-1.html

    ReplyDelete
  8. comei2 gak bajunya... nanti boleh cuci2 mata...

    ReplyDelete
  9. Hye.. kita follower awk yg ke 245. FOllow me back ye. Hehehe

    ReplyDelete
  10. Lawa juga bajunya..nanti nak follow kat IG la...

    ReplyDelete
  11. hi orang di sana. follow your blog dari blog lyssa =) singgah datang blog akak jugak. www.emmemarinamohamad.blogspot.my

    ReplyDelete