/*

26 May 2016

Giveaway Carian Homestay Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Giveaway Carian Homestay Malaysia
*CLICK BANNER*

Hadiah yang disediakan untuk para pemenang adalah seperti berikut:
  1. Tempat Pertama : Wang Tunai RM150
  2. Tempat Ke 2 : Wang Tunai RM100
  3. Tempat Ke 3 : Wang Tunai RM50
  4. Tempat Ke 4 : Wang Tunai RM30
  5. Tempat Ke 5 : Wang Tunai RM30
  6. Tempat Ke 6 : Wang Tunai RM30
  7. Tempat Ke 7 : Wang Tunai RM30
  8. Tempat Ke 8 : Wang Tunai RM30
  9. Tempat Ke 9 : Wang Tunai RM30
  10. Tempat Ke 10 : Wang Tunai RM30                            
JAWAPAN SAYA IALAH:
Jawab dan Menang! Siapa cepat dia dapat! Jom joinn! 


21 May 2016

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

*HIT BANNER*

SYARAT-SYARATNYA:

1. Merupakan warganegara Malaysia (sbb hadiah hanya akan dipos dalam Malaysia). Wajib ada blog, instagram dan facebook kerana syarat yang ditetapkan oleh sponsor kebanyakannya adalah follow blog, instagram dan fb (kalau tkde sila pinjam kawan punya insta atau fb hehee)
2. Buat satu post bertajuk: Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor
3. Dalam post tersebut, letakkan banner di atas dan BACKLINK ke entry ini. (saya akan check. make sure backlink ok)
4. Tag 2 orang rakan anda untuk join dan pastikan mereka tahu mereka ditag.
5. Follow blog/insta/twitter/fb:

FOLLOW BLOG


FOLLOW G+


FOLLOW INSTAGRAM


LIKE FACEBOOK


FOLLOW FACEBOOK


FOLLOW TWITTER (kalau tiada twitter takpe)


6. Publish entry anda dan tinggalkan url entry tersebut di ruangan komen post ini sahaja.


TAG:

GIVEAWAY : PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

*KLIK BANNER*

1. Follow blog ini &  LIKE SINI

2. Copy banner dan buat entry dengan tajuk :
GIVEAWAY  : PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG
(dan backlink kan ke entry ini)

3. Jangan lupa tinggalkan link entry & NAMA FB anda ya...

4.Tarikh tamat Giveaway 10 JUNE 2016

5. Pemilihan pemenang secara cabutan oleh anak pompuan atie!!
Keputusan adalah mukatamad


6.Ada penambahan syarat yer..sbb ada SPONSOR(nanti update hadiah dr sponsor)
LIKE SINI JUGA!

Hadiah-hadiah :
5 Botol Perencah Ikan bakar( 5 Pemenang )
RM5 X 2 TOPUP ( 2 Pemenang )

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!






> Mestilah Warganegara Malaysia

> Buat 1 entry yang bertajuk "First Giveaway Prelove by Lea Azleeya"

> Follow link di bawah :- 

IG Lea Azleeya      |      IG Qhalea      |      IG Stokin Gebu Gebas

> Copy banner diatas dan backlink ke Blog Lea ye..

> Last sekali tinggalkan URL entry giveaway ini yang anda join di kotak KOMEN dibawah..

Mudah je kan... Harap korang tak stresss dengan syarat-syarat di atas.. hehe... Giveaway ini akan terbatal sekiranya penyertaan kurang daripada 50 penyertaan.. 


Klik Banner untuk senarai penuh hadiah GA

Disebabkan dalam almari tudung aku tu dah terlalu banyak koleksi tudung AJ sampai dah tak muat almari, makanya aku nak hadiahkan tudung AJ prelove untuk para pemenang GA aku kali ni... Prelove pown sebenarnya tak berapa nak prelove la.. Ada yang baru pakai sekali.. Ada yang dah basuh tapi tak pernah pakai.. Tak sempat nak pakai sebabnya banyak sangat.. Nanti aku pilih-pilih yang mana dan aku akan upkan gambar ye.. 

Hadiah Untuk Para Pemenang

3 helai Bawal Aidijuma / BBS Prelove

**3 orang pemenang sahaja di cari
**setiap pemenang akan mendapat sehelai bawal AJ / BBS

Hadiah Khas

1 helai Shawl BBS Prelove untuk penyertaan terpilih.. - seorang pemenang sahaja