/*

21 May 2016

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!






> Mestilah Warganegara Malaysia

> Buat 1 entry yang bertajuk "First Giveaway Prelove by Lea Azleeya"

> Follow link di bawah :- 

IG Lea Azleeya      |      IG Qhalea      |      IG Stokin Gebu Gebas

> Copy banner diatas dan backlink ke Blog Lea ye..

> Last sekali tinggalkan URL entry giveaway ini yang anda join di kotak KOMEN dibawah..

Mudah je kan... Harap korang tak stresss dengan syarat-syarat di atas.. hehe... Giveaway ini akan terbatal sekiranya penyertaan kurang daripada 50 penyertaan.. 


Klik Banner untuk senarai penuh hadiah GA

Disebabkan dalam almari tudung aku tu dah terlalu banyak koleksi tudung AJ sampai dah tak muat almari, makanya aku nak hadiahkan tudung AJ prelove untuk para pemenang GA aku kali ni... Prelove pown sebenarnya tak berapa nak prelove la.. Ada yang baru pakai sekali.. Ada yang dah basuh tapi tak pernah pakai.. Tak sempat nak pakai sebabnya banyak sangat.. Nanti aku pilih-pilih yang mana dan aku akan upkan gambar ye.. 

Hadiah Untuk Para Pemenang

3 helai Bawal Aidijuma / BBS Prelove

**3 orang pemenang sahaja di cari
**setiap pemenang akan mendapat sehelai bawal AJ / BBS

Hadiah Khas

1 helai Shawl BBS Prelove untuk penyertaan terpilih.. - seorang pemenang sahaja

5 comments:

  1. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi join GA Lea...
    Gut Luck ya..

    Untuk BW boleh ke link seperti dibawah :-

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/senarai-peserta-first-giveaway-prelove_6.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. singgah tinjau peserta segmen...

    saya pun join juga :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/05/first-giveaway-prelove-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  4. baru sempat nk menyinggah sni :)

    selamat mnymbut ramadhan ^__^



    dah join Giveaway MG? kalau belum jom la join :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

    ReplyDelete
  5. hye, datang dari contest yg sama. awak suka seni ??
    boleh usha blog saya

    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com

    ReplyDelete